Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 03:45 efter en halv natts plågor... Du kommer antagligen inte läsa den


När drömmen tar farväl...



Och du släppte min hand
när verkligheten kallade
Så plötsligt,
mitt i ett andetag
Du vandrade ut ur vår dröm
lämnade mig
i ett kaos av

ensamhet

och tystnad
Dina sista ord
ekar mellan mina
bristande fasader
Och jag bär med mig
minnet av din röst,
din röst, åh, din röst...




Ingen hör mina tårar
i natten




Fri vers av Missi VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2009-05-07 07:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ooh såå .. verkligt hade jag bara kunnat svälja dina tårar så:/
gillar sättet du skriver på
2009-05-07

  * Ammi *
sorgligt om saknad och livets verklighet
kram
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon