Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100-ordare: "Svärsöner, svärmödrar och svärdöttrar...

Min svärson fyller år i morgon. "Svärson", "svärmor", "svärdotter". Vem har bestämt att det ska heta så? Nog för att både svärsöner och svärmödrar kan ha anledning att svära över varandra ibland....

Min egen svärmor har nog svurit många eder över den värdelösa flicka som hennes älskade son släpade hem. Värdelös på matlagning, slarvig var hon också och inte mycket att visa upp för vänninnorna.

Nu trettio år senare kan hon säga till sin son:
- Åsa, hon är allt bra fin hon! Mycket bättre än vad du är!
Och jag ler trött åt erkännandet, från min nu dementa svärmor.




Övriga genrer av ÅsaLena
Läst 659 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-07 12:59



Bookmark and Share


  LassO
du fick fel svärmor... ;=) Min svärmor fick en blomma när vi skildes, men hon jag skilde mej ifrån, fick man svära över istället...
2009-05-08

  Yrre VIP
Haha man duger visst aldrig åt svärmödrar, rolig text!
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena