Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädret är förutspått och vi är nästan likadana

Det kommer regna i morgon,
Säger du och dina barnsligt blåögda blick möter min.
Jag skrattar till lite tillgjort och klappar dig på axeln.
Jag har alltid förstått att något var fel.

Vi ligger i gräset tillsammans,
Hand i hand och pratar minnen.
Och så fort en bris rycker tag i ditt solblekta hår fnittrar du till.
Som om det vore änglarna som lekte med det.

Och så ler du och säger:
“Vi är rätt lika du och jag.”
Och jag ser förvånat på dig och undrar vad du menar.
Och då lägger du till:
“Ja, vi heter ju nästan samma sak.”




Fri vers av JohannaCarlsson
Läst 571 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-07 19:34



Bookmark and Share


  HerrGlad
jättebra!
jag blir nyfiken.
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

JohannaCarlsson
JohannaCarlsson