Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2009-05-10

En kvinna skriver om sin önskan om att bli knullad till sömns. Det är en varm tanke jag kan dela. Jag skulle vilja ligga livlös i ett mörker, med en varm gungande kropp över mig. Den tunga andningen hade markerat den cirkulära tiden, i ett med hjärtpuls och kroppsrytm. Jag hade velat bli gungad till sömns av en barbamamma, med kroppsvärme och tunggung, med små tentakler som kittlade runt i min kropp i sin jakt efter en slutlig lösning. Pulser av värme hade stillat mina nerver. Ögonglitter i ett mörker hade dansat en dans om att vara älskad. Jo, jag hade velat bli förenad, där i ett mörker, till rytmen av en hjärtpuls. Tillsammans hade vi farit mot nattens lilla död.




Övriga genrer av Ulf Popeno
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-10 10:07



Bookmark and Share


  dead_prez
bästa jag läst på länge, fantastiskt, kliniskt, rytmiskt.
2009-06-02

    Erika H
Mm... njutning att läsa. Att finnas bland orden och bilderna.
En barbamamma som gungar med fingrar djupt inuti... underbart!

Tycker om ditt flyt, stillnaden av nerver och flödet av ljud i lugnande takt.
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno