Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skamsen lärka - haiku

Med frenetisk sång
gottgör den skamsna lärkan
sin sena ankomst




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-10 20:34



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Ja, sent skall syndaren vakna!
2009-06-01

  Jessica Ebbesson
Vilken charmig!
2009-05-20

  stenhur VIP
Fenomenet har även observerats på möten anordnade av människor.
2009-05-12

  halmstrå
så skönt att den hittade hem!
2009-05-11

    ej medlem längre
Träffar rätt!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

papillon