Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett öga rött - haiku

En misstänksam lom
sneglar in mot strandkanten
med lingonröd blick




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-10 22:08



Bookmark and Share


  vera gade VIP
trevligt att möta lom och lärka...
2009-05-15

  halmstrå
lingonröd blick... har den varit ute på fyllan?
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

papillon