Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar jag chansa?

 

Om jag springer

fort iväg

 

hinner du se mina tankar då?

 

 

Om jag bygger

ett slott

med vallgrav

 

 

kan du simma?

 

 

Om jag

mot förmodan

stannar

 

får jag krypa in i din famn då?

              

 ?

Vågar jag chansa???




Fri vers av ia VIP
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-09-20 21:37



Bookmark and Share


    BrokenHearted
fin, vacker... tycker om tanken på att ngn simmar i din lilla vallgrav:)

chansa nu, !
2005-09-22

  Arowana
Ja chansa!!! Nu.
2005-09-21

  Nathalie a.k.a LoveMee
fårstår känslan i dikten, man har väll kännt den en och en annan gång..
2005-09-20

  Ola Rydberg
jättefin och bra
2005-09-20
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP