Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt vatten

Jag blinkar med våta ögonfransar
vatten rinner från håret
ångan stiger mot taket
händerna mot kaklet
varmvattnet smeker min nacke, min rygg, min kropp

Den fylls med ett varmt välbehag
skönare än allt
drar händerna genom håret
vatten sipprar där igenom

Du är välkommen in
du smälter in
du tvålar in min kropp
masserar mitt hår som fylls med lödder
inte ord, endast ångan talar dimma




Övriga genrer av jennystyle
Läst 580 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-20 22:13



Bookmark and Share


  Andreas A
Grymt bra text, den sensuella känslan som förmedlas får nog vem som att önska dela dusch med dig :P bra skrivet!

^.^
2006-04-21

  Dan Linder
Vilken närvaro du har i texten, och hur lätt det är att dras in och njuta av denna ångande duschhistoria. Mycket känsla, fina bilder och en erotisk underton som retar/kittlar fantasin. Berättelsen fortsätter i hjärnan och hjärtat. Bra jobbat, mer sånt! Detta är en favorit!
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

jennystyle