Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång så nära

då det var vi
som jag trodde
för alltid

nu finns du
där med henne

alltid samma
Maria Juana

och jag är här
jag skriver

men jag tänker
sällan på dig
längre

undrar bara
som nu
vad som hände med
alla dina planer

de viktiga
du ville förverkliga

de som planerades
i sällskap av henne
som gick laget runt
dina vänner
och ni talade
till rösten tog slut
och munnen blev torr
till morgonen kom
med en ny dag
av verklighet




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-11 23:14



Bookmark and Share


  Quasimodo
Smärtsamt för livets vindlingar till då och nu, för det vi trodde vi visste och förändrade möjligheter en annan dag !!
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind