Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smulor

 

 

Smulor av mig strör jag omkring mig

Bitar av mig hamnar på asfalt och äng

Stel står jag, stelare går jag

Rullar mina ben framför mig

Ser solen skina

Sen går jag vidare

Smulorna krasar under skorna

Dagar av igår får mig att längta

Mjuka leder lider jag men går framåt

Ännu en dag, ännu en dag




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-12 17:02



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
"Ännu en dag, ännu en dag" .....vackert skrivet, Du tappra kvinna

Kram/Ted
2009-05-24

  Andunelen
Så balanserat skrivet, ovanliga ord och du lyckas verkligen få ihop det till en enhet. Vackert och tänkvärt. Kram.
2009-05-20

  Miss Mod
Så sant och så enkelt, ännu en dag.....i smulor!
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP