Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag drömmer om ett rent hem och minimalt med saker så jag kan andas


negativa energier frodas och växer

negativa energier frodas och växer det är bara att se på klädhögarna som ligger här och var
tomflaskor ligger på golvet
och reklamblad och kataloger till förbannelse ska locka till köp
bland byggdamm och smuts ligger sonen som vakar om natten
har inget att ta på sig
kanske man någongång borde handla annat än snus, godis,dricka och grillmat
kanske bry sig om att klä sig lite snyggt och rent också?
gamla urtvättade ärvda t-shirtar hur snyggt är det?!
slängde förresten en av dom igår
visst
studiebidraget räcker inte långt men inte fan har jag 1000 att handla för åt mig själv utan dåligt samvete! mina pengar går till mat
jaha din garderob är alltid tom..
jo jag ser det men
du har ju kläder hos din pappa och egna pengar att handla för
planera lite bättre
för klädhögarna som ligger här och var kunde ha varit tvättade nu, hade faktiskt tvättstuga igår!
hittar inte tvättkorgen?!!!
du ser den varje gång du går på toa!!!
negativa energier frodas och växer mig över huvudet
och skiten lägger sig som en smutsig hinna över mig och kväver mig
röran får mig att se rött
vill fly från hemmet som inte är ett riktigt hem men kan inte gå ut och träffa andra just nu
vill inte sprida negativa energier har inget gott att säga
kan dom inte vara klara med badrumsrepet snart?
det är ju knappt nån idé att dammsuga så mycket skit som dras in från trappen
skiten och röran driver mig till vansinnets gräns
förresten har dom stängt av det förbannade vattnet igen!!!
jag vill duscha så jag blir människa igen!






Övriga genrer av Trädflickan
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-13 11:24



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
väl beskrivet om hur det kan vara i svåra tider... känner igen mig i mycket från mina psykiskt instabila ungkarlsår. Bravo!
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan