Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejjarklack...

Sakta tar jag livet

ifrån mig själv

~

Måste döva min smärta

orkar inte ha ont

~

mitt liv står på spel

och JAG är ensam

~

står som hejjarklack

bredvid mig själv...




Fri vers av ia VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-09-21 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP