Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är vi människor inte flockdjur?

Det verkar inte chefen tro på. Inte heller pedagogerna.




alla har varsin lägenhet





alla ska ha sin integritet








mitt hem är mitt hem








här bestämmer jag








och du som ska se till att jag har det bra har ingen rätt att gå in i min lägenhet om jag inte är hemma








mitt hem är mitt hem








där ska jag också laga min mat med hjälp av dig








den ska jag sen äta ensam, sittandes vid mitt bord








för det här är mitt hem








i samlingslägenhetens kök ska vi inte sitta och fika i gemenskap








vi utvecklingstörda är individer








vi ska inte behandlas som en grupp








därför är det inte rätt att vi alla sitter och fikar tillsammans








jag har ju min lägenhet och han har sin








där ska vi också vara








var och en hos sig











































ändå så följer jag varje steg du tar
jag känner mig trygg av att vara i ditt sällskap
jag vill inte sitta ensam i min lägenhet




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 392 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-15 01:51



Bookmark and Share


  Miss Mod
Skriv mer...
2009-05-16

  Maria T
Dom utvecklingsstörda vill
väl också ha gemenskap.
Skriv mer om dessa problem.
Det behövs
2009-05-15

  En strimma av guld
Har själv reagerat på det när det byggdes och de stora hemmen försvann. Vi gick in i varje boende och fixade var och ens mat, helt galet.

Bra skrivet.
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan