Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku...


Kärlek?

Smekte min kind som
om du menade det, som
om du älskar mig




Bunden vers (Haiku) av Missi VIP
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-09-21 18:59



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Ja ibland är gränsen hårfin
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon