Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intrång i min själs boning...

Ville skrika

ville få dig att förstå

du gör intrång

i min själs boning

ändå

älskar jag dig.

 

Ville stampa

slänga bort hela dig

men vem skulle då förstå

mig

 

min kamp är över

ger upp

 

.

 

 

 

- Vanilj eller choklad glass????




Fri vers av ia VIP
Läst 635 gånger
Publicerad 2005-09-21 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP