Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm aldrig att vinka när du lämnar en skytt.


Hud stramar
för kort
bär styrka hårt
över täckta
lemmar

tar igen flår
stjäl från
intakta
där öppning
finnes

sned vriden
bit för bit
hudlös ut
och skinnet
in


Där innanför
faller ljusa lockar
tätt över slutna
ögonlock

det råder torka
i blodomlopp
och hjärna

svettigt tårarna
sina kanaler
stänger


Ett sista
andetag
tar farväl.






Fri vers av Vildand VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-18 11:16



Bookmark and Share


  Miss Mod
Slutgiltigt farväl.
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real