Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på biblioteket

betraktar jag bokryggarna

denna värld av ord kallar på mig

får mig att vilja förflytta mig i tid och verklighet

glömma vardagens vedermödor

dessa okända världar som jag ännu ej besökt

alla öden påhittade och sanna

vad ska jag välja?

hur ska jag hinna?

 

 

går hem med en hel trave med böcker

hoppas på att finna ro att läsa

hoppas på att finna ro

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-18 19:51



Bookmark and Share


  dunkar
Intressant och fnt
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan