Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utspottad snus

Det finns de som knullar hejdlöst
och säger "ojsan"
istället för ett förlåt
när de utnyttjar langad sprit
i käften på en motspelerska
som får en bakfylleångest
inte ens Als sliskiga pizza kan rädda
en rödmosig kindtystnad

den tjejen vet jag inte vart jag har
för mitt huvud in i inbördeskrig
mot känslorna som pulserar
ut genom fingrarna
när hennes rygg blir smekt
så som om hopplösheten
smyger ut genom dörren
och spärrarna skriker förhoppningar

Det finns de som spyr rött vin
och säger "ojfan"
istället för ett förlåt
när langad alkohol blir för mycket
i käften på en vänskap
den sorten som bakfylleschnitzel botar
medan jag städar altan

den tjejen vet jag inte vart jag har
men jag vet att hon befinner sig
några mil norrut i en skog
dit inte ens buss 732 tar mig
och folk bara frågar ett oss
men jag har inga svar
utan vadar i mina förhoppningar

Jag behöver inte doppa huvudet i löfta å
för att bli fuktig på kinderna
då ett par nyktra kyssar
blandar ensam-kåtheten
och förhoppningar om en hopplös förälskelse
med någon som nynnar på andra sånger

Det finns de som kysser
tänker "Mhmm"
med urspottad snus kanske,
kanske jag är en del av en förhoppning
eller en jävla trätoffe a lá Frillesås
något för mjukt



för jag känner aldrig
om jag når botten när jag faller
hejdlöst




Fri vers av KevinBroberg
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-25 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg