Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är alltid hjärtat som öppnar sig eller sluter sig som en blomma vid alla möten vi får möjlighet till.


Jag ska skynda mig långsamt förbi

Att läka hjärtan

det tar tid


Vackra möten

dom ger frid


Att veta

att jag inte är alone


Ger mig modet

att våga mig på


Att älska ännu en gång

om så bara

för ett litet språng


Innan mörkret

väver en rund säck

runt min längtan.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 377 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-05-19 00:13



Bookmark and Share


  rocksolid
Ställ siktet högre än ett litet språng, ska man bränna sig är det bättre att göra det ordentligt. Det är värt risken, även om det gör ont sen.
2009-05-19

  Teresia Ridell
Vackert !
"Älska ännu en gång om så bara för ett litet språng". Så fint, spirande hoppfullt !
2009-05-19

  Sladjana Zubcevic
"Att läka hjärtan

det tar tid


Vackra möten

dom ger frid"
Underbart skrivet min vän!
2009-05-19

  Gisela Nordell
fint med hjärtat mod!
skrivet med lätthet
om det svåra
att våga på nytt
2009-05-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Cosmic Johanna!

Vilken fin bön! Budskapet är sant och stort. Gillar speciellt stofen: "Innan mörkret

väver en rund säck

runt min längtan".

Bra tycker Fredrik
2009-05-19

  noname_realmind
Vackert med stänk av vemod...
2009-05-19

    Saulus
;-) Snyggt!
2009-05-19

  Nova-Liv
vackra ord, känner igen. hellre våga älska med öppet hjärta än inte älska alls.
2009-05-19

  Eaglemountains VIP
låt inte Din längtan gå in i mörkret - skynda långsamt
ta Dig tid- då får Du frid
Du är aldrig ensam - och modet kommer

Ge det bara tid .....
2009-05-19

  Johan Bergstjärna VIP
Mörkret kan aldrig, i längden, stänga in en älskande längtan.

Fin dikt som berör ... ja gäller att fatta att man inte är ensam ... & att man, liksom de andra, är förmögen att älska ... & då kan läkningen av hjärtat gå fortare än man tror ... *applåd*
2009-05-19

  blaite
Ta ett jätte språng..elda upp den vävda säcken..
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna