Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket har hänt och mycket händer.


En fot framför den andra.

Vi är blott små, små

arma stackare med en fot

före den andra som

ler och blinkar försmädligt

när någon snubblar och

inte inordnar sig i ledet

som stort kallas

liv

Somliga av oss

går därtill baklänges

och konstrar med små

hopp och dristar oss att

faktiskt gå bredvid någon

eller vara den som någon

vilar sig på under färden

och därför blir vår väg

lite snirkligare och inte

alls lika enkel som för

de små, små arma stackare

som blott sätter en fot

framför den andra

på livets färd




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-19 13:37



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Mentalt går jag bredvid dig o håller dig iaf i handen...så du inte snubblar för mycket.
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP