Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlans sång

För varje gång du
räddar mig
tillsändes du en
hemlighet

väl dold inom väggar
av gullfiber och
kutterspån

så mjuk och
sammetslen
men bara se men
inte röra

en smekning
mjuk
bitskt med
hetta
retar den solgul
gadd

mig måste du döda
för att få vidröra
bär mig med fruktan
och se på mig med
bedårad blick

då ska jag sjunga
humlans sång
tätt intill ditt
öra




Fri vers av Vildand VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-20 14:19



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härliga ord humlan lyfter nu
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real