Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna Ögon

 

 

Nu blir du jag
och vi
släng allt skräp
släpp alla dina bojor
ge dig
ta bort din dimma
se mig
håll dig kvar

Av med din svarta bindeln
öppna dina ögon
be mig
va inte så ensam
stanna inte där
håll i så far vi

Jag kommer efter dig
vi åker
mina händer på
dina axlar
jag styr
ditt liv framåt
du väljer väg

Jag har dig
stödjer
följer och
håller vår kurs
ut genom dina
öppna dörrar
vi följs åt
mot allt vårt
på en ny väg




Fri vers av Gryft
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-21 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft