Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gökotta

Förövrigt hör jag ingen skillnad
på södergöken eller
västergöken

De låter bägge lika vackert.




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-21 11:31



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I hopp om att inte höra gök
låter jag lyssnandet efter
fåglar övegå till andra läten
2009-05-23

  Trädflickan
Jag hör inte heller någon skillnad. Har svårt att skilja på väderstrecken...
2009-05-21

  Christine Sabel
Åh vad jag längtar...finns ingen gök här i storstan,tack
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP