Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till barnens fasa - haiku

Min vän från Peru
såg lystet på vårt marsvin -
"smakar som kyckling"




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-21 17:06



Bookmark and Share


  halmstrå
Man kan äta det mesta. Sniglar är gott. Men marsvin... som att äta råtta.
2009-05-22

  Carola Zettergren
Mmm....jag har haft en peruan, ett långhårigt marsvin, han var så charmig..Ziwerth hette han..jag sörjer honom ännu fast han blev så gammal...det hade han inte blivit i sitt hemland!
2009-05-21

    leelee
De förökar sig ganska bra va? Ifall ifall nu i kristider menar jag...
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

papillon