Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perspektiv

reflekterar
över ljuset
från spegelbilden


försöker
lyssna och förstå
se det
andra inte vet

se den inre smärta
som orsakar
spruckna drömmar
och lycka

se
de som inte
syns
men som alltid
finns

hopp




Fri vers av ia VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-22 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP