Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så starkt med möten som berör. ett gråtande hjärta är också av tacksamhet.


Hjärtat gråter när det öppnas





Du överraskar mig

med de mest vackra

små gester


Kysser min hals

som ingen annan

väcker min inre röst

och helar mitt sårade hjärta


Du är inte av denna världen

Jag ser igenom dina lager

Ditt ljus vill tränga sig fram

Omfamna mig till ett nytt liv.





Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 858 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-05-22 10:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Styrande men ödmjuk och samtidigt som bestämd och charmig spontanitet, vilken för äventyr till sin spets samt vidare ut genom känslornas rymd...
2018-04-02

  Cosmic Johanna
Tack för all respons av mina texter. Skrivarlusten håller på att vakna igen.
2016-05-02

    Forum Jules
Vackert!
2009-11-15

  Grubbelmia
Har läst om och om igen. Gillar när du skriver:

"Du är inte av denna världen
Jag ser igenom dina lager
Ditt ljus vill tränga sig fram
Omfamna mig till ett nytt liv."

Tack och kram.
/Grubbelmia
2009-07-18

  MeAmmie VIP
Så total så underbar denna dikt öppnade också mitt hjärta<3 Tack och fridens/Ammie
2009-07-10

  beam72
underbar läkande kärlek
2009-06-28

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker!
Kärlek från en annan värld.
2009-06-09

  noname_realmind
Härlig och hoppfull kärleksdikt och en mycket fin rubrik!
2009-05-27

  Johan Bergstjärna VIP
Mmmm ... underbar!
2009-05-22

  Eaglemountains VIP
Underbart - hoppfullt - LIV
2009-05-22

  livsdans
mmmm....det där fina och speciella öppningsmötet!
2009-05-22

    leelee
Ljus som vill omfamna...lâter skönt och energigivande...
2009-05-22

  walborg
Så befriande vackert om ett möte i tillit. Tack!!!
2009-05-22

    ej medlem längre
bra!
2009-05-22

  friheten
helt underbar
2009-05-22

  friheten
helt underbar
2009-05-22

  stella
Ännu bättre nu!
2009-05-22

  stella
Det är så skönt när det händer...svårt att beskriva vad det gör med en och därför kan ingen annan förstå.
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna