Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrede - haiku

En glödande mask
gnager gångar i själen -
brännade vrede









Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-22 18:33



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Vreden, Poeter, besjung!
2009-05-23

    Bim
......sådant tar på krafterna.....
2009-05-23

  halmstrå
Vrede är väl annars rätt bra om man ska orka göra något av livet?
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

papillon