Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden spred sig i rummet

Det var så tyst och stilla så rädslan överföll henne.
Hon vågade inte störa genom att göra sig hörd. 
Inte göra väsen av sig.
I tystnaden fanns något skrämmande.
Hon rörde sig sakta, tvingade tillbaka impulsen att springa.
La band på sig fast paniken var nära att ta över.
Kämpade till sig lugnet.
Rörde sig sakta och tyst när hon borde sprungit för livet.
Tystnade växte sig större, bredde ut sig i rummet.
Snart hade den helt tagit över.
Uppslukat henne.
Tomheten tog plats.




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-22 18:55



Bookmark and Share


  walborg
Det finns ingen tomhet - bara känslor man inte orkar ta i för tillfället. Du skriver fint. mbh
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan