Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn vårens dofter! - haiku

Som ett knytnävslag
på näsan - "friska luften"
efter flytgödsling




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 274 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-22 19:39



Bookmark and Share


  halmstrå
Och sedan är man utslagen för resten av dagen!
Fint flyt i denhär du ;)
2009-06-05

  Ronny Berk
naturlyrisk haiku med väl fångat ögonblick, doftsprakande...ja...
2009-06-02

    prima donna
Jag gillar Haikuformen och du lyckas få till det!
2009-05-29

  vera gade VIP
landsbygdens dofter
slår med hästlängder
stadens grilloljor!
2009-05-23

  Carola Zettergren
Mmm..jag vet!!! Det har precis börjat avta, tack o lov har det regnat en hel del...
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

papillon