Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhetens styrka

du ringde
du grät
av rädsla
av smärta

du grät över spilld
känsla
av tomhet
och av sorg

du ville veta
undran
om läckan
i ditt  hjärta
skapade kaos

men ingen visste
ingen kände
ville inte veta

ensamheten
av grymheten
i alla gömslen
förändrade du
din blick

tomheten utan svaghet
med styrkan
att klara sig själv
utan
en klapp på axeln
reste du dig stolt

ensam




Fri vers av ia VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-23 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP