Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ekot sakta tonar ut

Hör ni ekot?
Känner ni orden rycka tag i er, säga att
allt
har
ett
slut?

Kommer också ni en dag att skratta lite för högt,
lite för falskt,
för att allt inte ska kännas så kallt?

Kommer ni en dag vilja att allt tar slut?
Kommer ni ta tag i ekot och slaviskt följa det ut?

Kommer ni sakta men säkert förstå,
att det inte går att hitta ut
ur verkligheten som
sakta
faller
itu?




Fri vers av JohannaCarlsson
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-23 19:49



Bookmark and Share


  Tricia Johansson
Vacker :)
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

JohannaCarlsson
JohannaCarlsson