Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemtankar om ängamark och blot.

Lys mig
som aftonsol

Dränk mej i
din doft

Visa mej vägar
läs himlar

Låt dimman
sena kväll

bevara rösten
av sången

Låt stenen
sjunga sång

Låt trumma
dansa myr

se småfolk
klunga sig

ingen blyg här
tar plats

Leenden rörelser
eldar och turs

Viet helgar
småsten läggs

Och ölet
hälls ditin

Samlar helgar
sitter i sten

Hel och Loke
oden och Frej

Saga och Idun
Freja och mig

gudar och väsen
vädersteck och jojk

Ingen behöver
någon tolk

Ängsmarker stenar
ristningar och knytt

Allting är fött
vackert och nytt




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 22:59



Bookmark and Share


  Sturesdotter
känner dofterna av allt det trolska...
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP