Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här seglade själen

Här seglade jag
en gång
Här
gled jag stilla
över blå vågor
med vinden i ansiktet

Här
tappade jag
mina åror
Här
kantrade min båt
Här
sjönk mitt hopp
Här
kämpade jag
mot min död

Här
rör sig vattnet
likadant som förr
Här
seglar många nya själar
över blå vågor
med vinden i ansiktet


Här,
över kärlekens hav




Fri vers av Missi VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2009-05-24 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mäktigt och vackert !
2009-05-24

  Ola Rydberg
ja vackert
2009-05-24

  * Ammi *
sorgligt vackert!!
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon