Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Törs man tro på reinkarnation?


Föregående liv, påverkar det nuet?



Kanske jag åter lever mitt liv som cirkuskvinna i Bremen. Far från ställe till ställe med cirkusfolket som familj.
Är det därför jag är så rotlös?

Intressant tanke.

Kommer min längtan efter att skapa från den gamle mannen från tidigare liv?
Han som tillverkade lerkrukor och ristade in vackra mönster medans han sjöng tyst för sig själv.

Varför inte.

Men hur blir det då med min kompis som var bordellmamma tidigare?
Fanns jag med där också?!

Hm....




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-24 22:25



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Tankar....som man kan förirra sig i! *ler*
2009-05-24

  Spir@
Man väljer sina vänner och vad man vill lära med omsorg i alla liv. Sen ska man inte tro på det som inte känns rätt för en själv =)
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan