Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min själ Poeten

Jag kanske inte är någon poet

min själ är

den lever poesi

svart mot vitt

ord

ord på ord

ord mot ord

formuleringar

bildar min mening

Min bild

 

Jag kanske inte är någon poet

min själ är

den känner poesin

i mig

och utanför

 

 

 




Fri vers av Hanna Wallén
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-24 23:02



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Ja orden räddar mycket. Och känner man sig som en poet i sin själ så är man väl en?
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén