Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika

Simone rider på vingar av glas
och hoppas att länktan ska falna
Simones problem är gammalt och segt
att inte leva nu men sen

Monterro rusar fram i ett moln
och hoppas att tiden skall räcka
Monterros problem är osynligt och vagt
att bara leva nu men inte sen

Hur skall de mötas?
Hur skall de prata?
när båda har så bråttom
åt olika håll




Fri vers av Labra lege
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-09-23 11:43



Bookmark and Share


  Arowana
Oerhört bra detta. Fångar personlighetstyper som är så aktuella. Jag känner igen mig i den ena och andra nära (f.d. kära) i den andra.

Erik.
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege