Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under - Underbar - Över - Överlever

 

Dina ord flyger i solljuset

Med livets hastighet

 

Strålglans i lyckoblickar

Flätas samman

Till en kärleksväv

Som håller för två

Att hoppa jämfota på

 




Fri vers av Pulsatilla
Läst 370 gånger
Publicerad 2009-05-25 21:50



Bookmark and Share


    Cajsa
Fin skriven dikt
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla