Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs innan lena Ph hade sin hit!


Svartsjuk

Det gör ont
Det gör ont att du som är så vacker
kan vara del i att frambringa
något så fult i mig

Det gör ont
Det gör ont att min kropp gråter
och min själ ängslas
på grund av en så avskyvärd tanke

Det gör ont
Det gör ont att mitt huvud
fylls av tankar
som egentligen inte finns

Det gör ont
Det gör ont att jag
trots att jag spärrar upp ögonen
bara kan se med ett öga

Det gör ont
Det gör ont att något
som redan har skett
ska få påverka bilden av nuet

Det gör ont
Det gör ont att du
som alltid blickar framåt
ska få lida för att jag
inte kan låta bli
att vända mig om




Fri vers av Labra lege
Läst 770 gånger
Publicerad 2005-09-23 11:54



Bookmark and Share


  Dan Linder
Jag känner blodet forsa i öronen när jag läser. Svart text, utan att vara det minsta bitter. Bra sammahållen i ett kompakt format. Bra!
2006-01-14

    vilsen
den här gav mig lite att tänka på. skönt med sådana dikter med ! jag tänkte inte alls på att det likande den låten, läste av ovana texten först, och det kursiva sist, och jag tänkte inte på det !
2005-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege