Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekshaiku


Läppar i mörkret

Dansar i mörkret
sida vid sida med dig

Skänker mitt hjärta
men mest min kärlek till dig

Röda läppar möts




Bunden vers (Haiku) av Missi VIP
Läst 957 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-09-23 15:47



Bookmark and Share


    jazzpärlan
Underbar liten haiku!
Den här gillar jag :-)
Den är söt, liksom.
Fantastiskt när man äntligen får uppleva just detta.
Känns starkt på något sätt, har det hänt i verkligheten?? Eller är det, det här du (också) drömmer om?
Vacker var den :-)

Mvh/jazzpärlan
2005-09-26

  Ola Rydberg
fin kärleksfull
2005-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon