Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskesömn...



Väck mig
långsamt
ännu hellre
inte alls

Älska mig
plågsamt
svala fingrar
mot min hals

Kyss mig
blygsamt
följ i dödens
sista vals




Fri vers av Smultris
Läst 784 gånger
Publicerad 2005-09-23 18:00



Bookmark and Share


    Aftonkräket
finfin lyrisk lyrik
2008-03-27

    Nils W
oh... ytterligare en poetisk spark mot själens testiklar.
2005-09-26

  Per Sodebjär
Men hoppla vilken otroligt fin rytm den här hade då! Bra!
2005-09-25

  johan sandén
Enligt mig, det bästa du gjort här på poeter.se
Logik och känska går hand i hand, helt fantasikt !

Vänsterställ så blir det ännu bättre...
2005-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris