Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en lång tid av avgiftning och psykvård bor du på ett behandlingshem och framtiden har hopp.


Har jag talat om hur stolt jag är Emelie?

När jag hör dig
gråta i telefonen men
ändå inte går

Har jag talat om hur vacker du är Emelie?

När du klagar över att din mage är fet
men jag ser att
du mår bra

Har jag sagt att jag gråter, men av lycka Emelie?

När du ber att din bror
ska komma och ta med sig
cykeln så att ni kan åka
till kajen och käka glass, du
och han.

Har jag talat om för dig, Emelie
att jag går rak i ryggen och att när jag
talar om dig så ler jag för
att du är du och du är min,

Har jag talat om för dig hur stolt jag är Emelie?




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-29 07:56



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Jag är säker på att hon vet att du älskar henne...högt
2009-05-29

  ÅsaLena
Vackert, mycket vackert!
2009-05-29

  Elaine.S VIP
Nu fick du mig att gråta, för allt som finns i de här orden som är kärlek, som alltid varit kärlek trots allt och nu tillsammans med glädje och stolthet blir till nåt grymt fint!! att få läsa sånt här känns äkta liksom!!
2009-05-29

  Carola Bouvin
Ofta tänker man att man borde säga så mycket mer än vad man gör... och varför man inte gör det. Helt betagande ord i från dig som verkligen skall gå fram till den berörde.
2009-05-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
En puff av bästa slag
sådana bara älskar jag!
2009-05-29

  amarcord
jättevackert!
2009-05-29

  Sturesdotter
BERÖR MIG OERHÖRT!
2009-05-29

    miramari
"Har jag talat om för dig, Emelie
att jag går rak i ryggen och att när jag
talar om dig så ler jag för
att du är du och du är min,

Har jag talat om för dig hur stolt jag är Emelie?"

Bra! Gillar!

Hoppas att hon ser dina ord.
2009-05-29

    prima donna
Vilken vacker kärleksförklaring! Jag berörs starkt. Kram anil
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP