Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonkyss


Ögat så outgrundligt
glittrar
svart med inslag av
spillolja i blålila
en påfågelskrud

ligger framför mina
fötter
stilla
utmejslad
huvudlös

det blänker i ögonvrån
livet ännu inte flytt
hejdar mig

i bottenlös sorg
och saknad
i blicken drunknar
jag




Fri vers av Vildand VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-30 13:57



Bookmark and Share


  korpfjäder
det är de där stunderna av insikt...
2009-05-31

  Hans Christian
Mycket,mycket vackert.
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real