Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är väl sängen som gäller nu va?

alkohol

får mig bara att känna mig mer social
vill ut och träffa folk

dansa

ha kul
istället ska jag hem och sova

så nu sitter jag här

berusad
och lagom glad
efter några glas vin
och känner mig patetisk
alla ska ju hem och sova gud bevars

antingen är det jobb, småbarn eller graviditet
sånt som är passé på nåt sätt
iallafall för mig som har passerat allt det där

ja inte pensionen...


jag  har nåt att de fram emot iallafall...

 



så nu det är sängen som gäller

fast jag själv just har vaknat till liv

när det är dags att hoppa i säng

för andra



jag är inte riktigt i fas
med stadgade
småbarnsföräldrar
och blivande pensionärer

snacka om att jag  känner mig


u
t
a
n
f
ö
r







Övriga genrer av Trädflickan
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-30 23:15



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Man måste skåla med sig själv ibland och inse att det är det allra bästa och sannaste sällkskapet!
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan