Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kasta första stenen

det är inte säkert att andra ser DIG

som DU uppfattar dig

 

det har sin egen uppfattning

som det bildar utifrån sitt SITT synsätt

och vad ANDRA säger och tror

 

visst bildar de sig en uppfattning på grund av hur du beter DIG

men också hur de ser på saken utifrån SIN synvinkel

och sina värderingar

 

utifrån sina erfarenheter

dömer de dig

 

ohörd 

 

det är inte säkert att ni ser saker på samma sätt

så var beredd på att bli missförstådd

bespottad i det fördolda

förlöjligad

 

när andra inte kan se mer än SINA grunder

har de lätt att döma

utan att se

vad som finns i bakgrunden

 

kanske en viss rädsla för de som stör ordningen

 

 

som jag

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-30 23:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En mycket viktig och klarsynt iakttagelse som du förvandlat till poesi på ett bra sätt
2009-05-31

  ramsesII
skön iakttagelse över oss människor och hur vi ser på varandra och på oss själva.../
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan