Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namne


trots att våra hjärtan
under många år
klappat i samma
takt
visste jag inte hans
mellan namn

när jag kom till
IVA
på bottenplan
läste jag namnet
Mats

och när jag såg
honom
kunde jag inte
begripa

hur kunde halva
mitt hjärta
som nyss levde
vara Mats
nu vara Lage
och döende


Vem är den
mannen
frågade jag
och gömde mitt
ansikte i hans
bortgående
händer.






Fri vers av Vildand VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-31 14:44



Bookmark and Share


  Miss Mod
Kanske får Du aldrig ett svar, ganska skönt, va?
2009-05-31

  korpfjäder
Det mysterium som stavas liv och död, med olika bokstäver men samma kärlek...
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real