Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrund


Jag föll
föll

höll mig
fast
i något
som
inte fanns

själv tog jag
mig ner
och fann ingen
att tacka.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-31 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real