Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller inte.

Jo jag ska vara förhoppningsfull

måla allt i vitt
det är ju det alla vill.

Jag ska tänka att du är på kollo
och hon kanske rest på

solig resa där allt är
gott och

man kan spela beachboll
och dricka oranga drinkar med

paraply

Och att du inte alls målar
väggar röda utan pluggar och lär dig
en
massa

saker

Och jag kan låtsas att jag är smal och en perfekt mamma
som röjjer
livet ur
sig

för att hinna till fotbollsträningar och taikwadu och dessutom hinner träna
och laga middag och
sy

den där blusen med broderad krage som de som är över
förtio år bara
måste ha.

Emellan det hinner jag naturligtvis med att vara en spännande
och
sensuell mamma och byta
blöjjor på minsten och
sjunga

vaggsånger

och städa och dessutom
följa med

Desperat houswife på tv
när jag
vacker och
glamorös
dimper ner i de
nyinköpta

moderna
sofforna


Eller inte.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-01 22:46



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Du goa Yrre är så härlig precis som du är - men jag måste ändå applådera din intressanta & välskrivna text som jag känner igen mig i. Och jag kan inte låta bli att dra på smilbanden - trots allt:-)
2009-06-02

  Sturesdotter
Tycker du verkar alldeles YPPERLG som du är!
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP