Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om livet som är.

Fingervåta berörelser



Rör du

vid mig och
jag
tackar inte
nej

Och jag

bäddar liv
åt
oss
i
sinnlighet här

där
våra lustar
bär.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-01 23:22



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Smakfullt arrangerat!
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP