Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men det var bara ord, Sebastian

Jag kunde inte

måla drömmarna, Sebastian
och rengbågen
var så långt
borta.

Och vi pratade och
gjorde planer men
det var bara ord Sebastian.

Själv målade du

hoppet

i

Purpur.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-01 23:46



Bookmark and Share


  Nikolina
Min son heter Sebastian i andranamn... underbar text detta
2009-06-02

  Miss Mod
"Men det var bara ord" inte så bara...tänker jag.
2009-06-02

  Sturesdotter
Ord, färger - blandas i en målad dröm; men även drömmar kan bäras långt
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP