Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet blommar..

Livet blommar för fullt
målar sin färg
genom landskapens
olika terräng
visar upp sitt vackra med
sina penseldrag över vintergråa
till regnbågens färger..
över trädens mörka siluetter
till grönaste grönt..
blandar stryker på i oändliga nyanser
till vackraste konstverk över allt..











mare







Fri vers av mare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-02 09:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Endast Skaparen kan måla så.
Vackert beskrivet.
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP